Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Trinát zománcfesték, amit a hobbi és nem hobbifestők is egyaránt kedvelnek

Aki jó minőségű és jól fedő festéket keres, annak a Trinát márka biztosan beugrik a fejébe. Ez nem is csoda, hiszen a cég már 1936 óta jelen van Magyarországon, úgyhogy a nagymamák és nagypapák számára is ismerős festékről van szó. 

 

Ha pedig azóta ilyen ismert, az nem lehet véletlen. Fa vagy fém felületekre kinti és benti használat esetében is kiváló választás, legyen szó ablakkeretről, ajtóról, kerítésről vagy kerti bútorokról illetve bármilyen fából vagy fémből készült tárgyakról. Átvonó festékként a lealapozott és megfelelően előkészített tárgyak felületét festhetjük le a Trinát zománcfestékkel.

A fedőréteg megvédi a lefestett felületeket a karcolásoktól, időjárási tényezőktől, UV sugárzástól és esztétikus megjelenést biztosít a tárgyaknak, nem beszélve a ragyogó színekről, melyeket kiválaszthat színskálánkból. Az is az ön döntése, hogy fényes, matt vagy selyemfényű csillogást szeretne-e. A termék hígítása nem szükséges, de ha sűrűnek találja, akkor szintetikus hígítóval vagy lakkbenzinnel tud rajta lazítani.

Ecsettel szeretne dolgozni vagy hengerrel? Netán szórópisztollyal? Egyik sem probléma, bármelyiket is válassza, a Trinát festékekkel festeni élményt jelent. Kiélheti alkotóvágyát, miközben eredményes munkát végezhet.

Ne feledkezzen meg a megfelelő felület előkészítésről sem, mert az az egyik sarkalatos pontja a sikeres munkának. Ehhez kapcsolódó részletes leírásunkat megtalálja weboldalunkon a termékeknél.

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát zománcfesték zománcfesték