Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

TRINÁT zománcfesték fa- és fémfelületekhez

TRINÁT zománcfesték fa- és fémfelületekhez

A TRINÁT zománcfesték már az első réteg felkenése után megmutatkozik. Ha alaposan jártunk el a felület előkészítésével kapcsolatban, akkor időtálló és esztétikus végeredményt érhetünk el, ami többek között az alkidgyanta kötőanyagának köszönhető.

Nemcsak jól mutat a fa- és fémfelületeken, hanem védi is azokat az időjárási hatásoktól. A TRINÁT zománcfesték kültéri használatra is alkalmas, mivel késlelteti a korróziót, illetve a korhadást. De ez csak akkor lehetséges, ha az első réteg felvitele előtt alaposan megtisztítottuk a felületet a szennyeződésektől. Remekül elterül, egyenletes bevonatot képezve a fán és a fémen egyaránt. Fém esetében fontos a rozsdátlanítás, míg a fa festésekor nem árt, ha a nedvességtartalma legfeljebb 5%. Az alkalmazását tekintve sem fogunk akadályokba ütközni, hiszen ecsettel, hengerrel és szórással is festhetünk a TRINÁT zománcfestékkel.

Amennyiben a szórásra esik a választás, akkor a paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani. Felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, ezért nincs szükség utólagos hígításra. Hogyha mégis hígítani kell, akkor ehhez a TRINÁT szintetikus hígító ajánlott. A TRINÁT zománcfesték alkalmazása előtt ne feledkezzük meg az alapozásról, amihez mesteralapozó ajánlott. A régi felületek felújítását illetően, kifejezetten előnyösnek számít, a minőségi összetételének köszönhetően. A megfelelő alkalmazását követően esztétikus, egységes réteget képez a felújított felületeken. A termék 23 gyári színben kerül fogalomba, ezért mindenki megtalálhatja a megfelelő árnyalatot a munkához.

Tartalomhoz tartozó címkék: trinát festék Trinát zománcfesték