Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Trinát zománcfesték kedvező tulajdonságokkal

A Trinát zománcfesték magában hordozza mindazt, amit csak elvárhatunk egy festéktől. Számos pozitív tulajdonságának köszönhetően vált ennyire közkedvelté és keresetté. Az alkalmazása egyszerű, gyorsan szárad és tartós, esztétikus bevonatot képez a különböző felületeken.

További előnye, hogy kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Mivel vízlepergető hatással rendelkezik, ezért a kerti bútorok felújítása során is remek megoldásnak tekinthető. A fémfelületek esetében jelentős mértékben képes késleltetni a korróziót, így azok hosszú időn keresztül megőrizhetik esztétikus megjelenésüket. A Trinát zománcfesték önmagában egy minőségi terméknek számít, a tartósság viszont a kivitelezésen is múlik.

Hogyan dolgozzunk a Trinát zománcfestékkel?

Tulajdonképpen ugyanazokat az alapszabályokat kell betartanunk, mint a legtöbb esetben, amikor festeni készülünk. Mindenekelőtt a festeni kívánt felület megtisztítása az elsődleges lépés. Gondoskodjunk róla, hogy ez előző, régi bevonatot nyomtalanul távolítsuk el. Ehhez használhatunk különféle vegyszereket, pl. rozsdalemarót a fémek esetén, a fát pedig csiszolással tisztíthatjuk meg a felpattogzott festék vagy lakkrétegtől. Ezután kezdődhet az alapozás, majd jöhet a megfelelő színű Trinát zománcfesték. A végeredmény önmagáért beszél. Hosszú időn keresztül élvezhetjük a Trinát zománcfestékkel bevont felületek esztétikus látványát, függetlenül attól, hogy ecsetet, hengert vagy festékszórópisztolyt használtunk a felvitele során. A kiadósabb festékek közé tartozik, hiszen egyetlen l nagyjából 15 m2 lefestésére alkalmas.

Tartalomhoz tartozó címkék: trinát festék Trinát zománcfesték