Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Válassza a körülményekhez legmegfelelőbb Soudal szilikont

Az építőiparban vagy a háztartásokban gyakran szükség lehet a legkülönfélébb tömítő- és ragasztóanyagokra. Az alapvető jellemzőkön kívül, mint a kiváló tapadási képesség, réskitöltés vagy a vízállóság, helyzetektől függően szükség lehet különleges tulajdonságokra is. 

A Soudal szilikonok között alapvetően megtalálhatóak az építőiparban gyakran alkalmazott univerzális termékek illetve a nedves körülmények között alkalmazható szaniter szilikonok. Mindkét típus megtalálható baktérium és gombaölő tulajdonságokkal rendelkező ecetsav tartalmú és neutrális kivitelben is. Ez utóbbi alkalmazható a legtöbbféle felülethez, beleértve a fémeket is.

A Soudal szilikonok világában megtalálható az olyan különleges és egészségre ártalmatlan akvárium szilikon, mely megszilárdulása után ártalmatlan az élő vizekre. A hőálló szilikon értelemszerűen a magas hőmérsékletnek kitett helyeken is megállja a helyét, mint például a különféle ipari szerkezetek, kazánok, bojlerek, fűtési rendszerek. Jól használhatóak a legkülönfélébb anyagokból készült tömítők helyett.

Az üvegező szilikon pedig a fa és fém nyílászárók rendbetétele során lesz nagyon hasznos. Mindegyik Soudal szilikon kötés után is rugalmas és időjárás álló marad, de utólagosan színezni nem lehet őket. A kültéren is használható univerzális szilikonok ellenállnak az UV sugárzásnak is, így épülethomlokzatokon is jól alkalmazhatóak. A legjobb eredmény elérésének érdekében mindig olvassa el figyelmesen az alkalmazási területeket amikor Soudal szilikont vásárol.

Tartalomhoz tartozó címkék: Soudal szilikon szilikon