Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Választható prémium beltéri falfesték

Egy lakás berendezését a megfelelő alapozással, pontosabban a beltéri falfesték felvitelével kell minden esetben elkezdeni. A tökéletes háttér kiválasztását követően dől el ugyanis, hogy melyek lesznek azok a bútorok, további kiegészítők, amik illenek a környezetbe.

A beltéri falfesték kiválasztása

Egy elég komplex feladatról van szó a beltéri falfesték kiválasztása esetén, hiszen hatalmas kínálat áll rendelkezésre, amiben könnyen el lehet veszni. Nem feltelenül csak a színvilág az, ami meghatározó, mert a készítmények egyedi tulajdonságai, amilyen a speciális vízlepergető hatás vagy a dörzsölésnek való ellenállás, tovább fokozhatja a képet. Érdemes mindig az adott helyiség rendeltetésének megfelelően dönteni.

A beltéri falfesték alkalmazása

A festést minden esetben egy alapos felület előkészítés kell megelőzze. A portalanítás, a zsírok és az olajos szennyeződések lemosása elengedhetetlen, különben a beltéri falfesték képtelen megfelelően tapadni. Nem mindegy, hogy egy teljesen újonnan épített vagy már kezelt fal mázolása történik meg. A mélyalapozás ugyanakkor minden esetben fontos. A felhordás történhet ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal, 1 vagy több rétegben.

Speciális beltéri falfestékek

Választhatók olyan egyedi beltéri falfesték kivitelek, amik a kellemes színharmónia biztosítása mellett, jól tűrik a rendszeres tisztítást és még a párás környezetben sem kell félni a lepergésüktől. Konyhákban, előszobákban, fürdőkben megfizethetetlenek az ilyen tulajdonságok. Mérje fel a kínálatunkat és döntsön az igényeinek megfelelően! A kínálatunkban megtalálhatók olyan beltéri falfesték márkák, mint a Platinum, a Dulux, a Héra, a Polifarbe és a Supralux . Fehér és színes felhozatalból egyaránt válogathat és mindezek kedvező áron megrendelhetők.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri falfesték beltéri falfestékek