Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Varázsolja újjá fürdőszobáját Renova kádfelújító zománcfestékkel!

A legjobb minőségű fürdőkádak felett is eljár egyszer az idő. Azonban ilyenkor sem kell mindjárt arra gondolnia, hogy ideje újat vásárolni belőlük, érdemes megpróbálni a felújításukat is. Nemcsak szép, de gazdaságos megoldás is a Renova kádfelújító zománcfesték használata, amellyel a szaniterek felületét szépen rendbe lehet hozni.

 

Valamivel egyszerűbb a dolog, ha csak kopott, megfakult vagy elszíneződött a bevonat, és nincsenek rajta mélyebb sérülések, amelyek egyenetlenné teszik a felületet. Ez esetben a kétkomponensű Renova kádfelújító zománc használata előtt csak fel kell csiszolni a felületet, majd portalanítás és zsírtalanítás után már használhatja is a zománcot a dobozán lévő leírás szerint.

Közvetlenül a felvitele előtt kell összekeverni a két komponenst, mivel hamar kémiai reakcióba lépnek egymással és fontos, hogy csak a kád felületén jöjjön létre a kötés. Ha a szanitereken mélyebb sérülések is vannak, akkor először azokat kell feltölteni késtapasszal és csak ennek megkeményedése után következhet a festés. A Renova kádfelújító zománc nemcsak zománcozott, hanem csempe, porcelán és poliészter üvegszálas felületre is felvihető, amelyeken fényes és kemény valamint vegyszerálló bevonatot képez.

Különböző árnyalatokban kapható, és színező paszta segítségével egészen egyedi színek is létrehozhatók. Ha zuhanykabinja, medencéje vagy fürdőkádja megkopott, akkor könnyedén felújíthatja azt a Renova kádfelújító zománcfestékkel, amely kiváló ár-érték arányt képvisel a palettánkon.