Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Vízbázisú lazúrfesték a fa legjobb barátja

Az, hogy milyen felületet szeretnénk lefesteni, sok esetben egy lényeges kérdés, hiszen az alapján kell kiválasztanunk a megfelelő végeredménnyel szolgáló festékeket. Amikor valamilyen fából készült bútorra, vagy egyéb lakberendezési tárgyra szeretnénk felvinni védőréteget, akkor a lazúrfesték ideális választásnak bizonyul.

A fa alapanyagok esetében gyakran fontos szempontot képez, hogy a festést követően a természetes faerezet ne tűnjön el, mégis egy olyan réteg legyen a felületen, ami kellő fényességet és védelmet nyújt a tárgyaknak. A lazúrfestékek nagy előnye, hogy erre a célra tökéletesen alkalmazhatók, függetlenül attól, hogy melyik árnyalat mellett teszi le a voksát. Ha szemügyre veszi a kínálatot, akkor hamar észreveheti, hogy nagyon sokféle termék áll rendelkezésére. Nem számít, hogy lombos vagy fenyőfából készült elemek lefestését szeretné-e megvalósítani, az általunk kínált lazúrfesték ugyanis a faborításokon, a pergolásokon, a bútorokon és a lambériákon is kiválóan működnek.

Sőt, bizonyos termékek időjárásálló kivitellel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kültéren használt tárgyak, például kerti bútorok, szekrények, asztalok lefedésére is remekül használhatók. A fatárgyak lefestése nem csak esztétikai szempontból előnyös, egy megfelelő tulajdonságokkal rendelkező festékborítás ugyanis képes megvédeni a felületet a mechanikai, fizikai behatásoktól. A külső erők eredményeképpen a tárgyak könnyen elveszíthetik az eredeti szépségüket, az pedig negatívan hat az élvezeti értékükre.

Tartalomhoz tartozó címkék: vízálló festék lazúrfesték