Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Beltéri és kültéri vízbázisú lazúrok, lakkok

Rendezés:

A lazúrfesték a fa legjobb barátja

A lazúrfesték az az alapanyag, ami egyszerűen nem hiányozhat barkácsfelszerelései közül. A fa természetes szépsége magáért beszél. Legyen szó bármilyen tárgyról: az értéket adó külső jellemvonások hibátlan, sértetlen megőrzése vitathatatlanul fontos feladat, sőt akár kötelességnek is tekintheti. Amennyiben ugyanis sorsára hagyja a fafelületeket, vagyis nem óvja meg őket az időjárás viszontagságaitól (már amennyiben kültérről van szó) vagy a mechanikai, fizikai hatásoktól úgy azok veszítenek szépségükből, értékükből, s végül használhatatlanná, sok esetben javíthatatlanná válnak. Tehát hosszútávon nemcsak az esztétikus jellemvonások megtartásáról van szó, hanem a praktikus tulajdonságok, s ezzel együtt a hosszú élettartam megőrzéséről.

Nem mindegy, hogy pontosan milyen tárgyakat kíván védő réteggel bevonni. A nem mérettartó típusok például a vastag filmképző lakkokat nem tolerálják jól, mivel a folyamatos változásnak (tágulás, szűkülés) köszönhetően a felhordott anyag berepedezhet, s így felvitele értelmét veszítheti. Általános jellemzőket éppen ezért nem érdemes kiemelni ezen a területen, mert minden szituáció más megoldást kíván. Ettől függetlenül a választását nagyban megkönnyítheti, ha néhány, univerzálisan felhasználható tanáccsal látjuk el.

A tökéletes lazúrfesték nyomában

Az egyedi igényeihez mérten optimális típus nem csepeg, nem kenődik, könnyen, egyszerűen, és gyorsan felvihető. A fa eredeti erezetét megtartja, kiemeli azt, ha úgy gondolja előnyösnek. Nyilván ez attól is függ, hogy pontosan milyen színű terméket preferál. A kínálatunkban kapható variációkat (oldószeres vagy vízbázisú) kedvező anyagi feltételekkel szerezheti be, felesleges áldozatok, és lemondások nélkül. Használja ki bátran webáruházunk szakértőinek tudását, írja meg kérdéseit az info@festekarena.hu címre vagy hívjon minket az oldal tetején látható telefonszámon és mi örömmel segítünk Önnek eligazodni a lazúrok és lakkok világában,