Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Radiátorzománcok

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Ár
Festék típusa
Fényesség
Mililiter
Nézet:
Rendezés:

A radiátorzománc jellemvonásai

A radiátorzománc kitűnő döntés, ha rugalmas, jól tapadó, ütésálló, magas fényű felületi kezelésre van szüksége. A hőigénybevétel mértéke mérvadó, amikor konkrét terméket választ feltétlenül nézze meg a javaslatot. Gyakori a 100 celsiusos határ, ami egy radiátor esetében például abszolút reális. Ha a lekezelni kívánt fémfelület új, akkor a csiszol ás, és a zsírtalanítás nem maradhat el. A régebbi radiátorok esetében az első lépés, hogy az egykori festékréteget le kell vakarni, majd zsírtalanítást követően kenhető a vadonatúj csillogást biztosító réteg. Van néhány praktika, melyeket érdemes megfogadnia a tökéletes végeredmény érdekében. A felületi különbségeket például a legjobb, ha kiegyenlíti, direkt a célra specializált paszta segítségével. Ha ezt a lépést kihagyja, akkor is le tudja kezelni a kiszemelt felületet, de egyrészt jócskán megnehezítheti saját munkáját, másrészt nem bízhat olyan Pazar végeredményben, mint a kiegyenlített, sima felület esetén. Ha már rááldoz nem kevés időt, energiát, és pénzt a renoválásra, akkor ezen az aprócska banánhéjon nem érdemes elcsúsznia. A másik jótanács, ami fokozhatja munkájának hatékonyságát, ha kültéri alkalmazás esetén a felületet lekezeli korrózióvédővel. Ugyanis hiába a nagy odafigyelés, és a felkent zománc, ha a nedvesség, eső hatására a rozsda szó szerint mindent megesz, tönkretesz.

A radiátorzománc további előnyei

Külön hígítást nem igényel, amivel nem kevés időt takaríthat meg magának. Alapvetően egy réteg felvitele is elegendő lehet, de ha biztosra szeretne menni, akkor kalkuláljon két réteg felkenésével. A száradási idő nagy átlagban 24 óra, ennek megfelelően az átfestést vagy három órán belül, vagy egy nap elteltével teheti meg.

Összehasonlító
Loading...
Gyártó