Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A purhab oldószer nagyon hatékony

A nyílászárók és a fal összekötésére napjainkban már sokféle korszerű termék áll a felhasználó rendelkezésére. Széles körben elterjedt a tömítésre és ragasztásra kiválóan alkalmas purhab, mely a felvitelt követően rövid időn belül szilár masszává válik. Sokszor azonban kitüremkedik a résből és ilyenkor kerül bevetésre a purhab oldószer.

A nagyobb, felesleges darabokat késsel el lehet távolítani, de a nehezebben hozzáférhető felületeken a purhab oldószer gyorsan megoldja a problémát, legyen szó akár egy-, akár kétkomponenses habról. Fontos tudnia használat előtt, hogy optimális eredmény ezzel a szerrel csak nem porózus felületeken érhető el, mint amilyen az alumínium és a különféle műanyagok. A webáruházunkban forgalmazott purhab oldószer kiemelkedő hatékonyságú, szinte szagtalan és mentes a méreganyagoktól. A gazdaságos kiszerelésű anyag könnyen használható, laikusok is sikeresen alkalmazhatják, nem szükséges hozzá semmilyen építészeti szakismeret.

Maga a purhab oldószer egy fehér színű, sűrű paszta, melyet az eltávolítandó szennyeződésre kell felvinni. Az eltávolító felkenését követően fél óra múlva a meggyengült hab a csomagolásban található műanyag spatulával gyorsan és erőfeszítés-mentesen lekaparható. A purhab oldószer használata után a kezelt részt törölje át száraz ruhával, majd mossa le tiszta vízzel és nyoma sem marad a szennyeződésnek. Csak arra ügyeljen, hogy porózus felületen ne használja, mert foltot fog képezni! Ha kérdése lenne akár ezzel, akár másik termékünkkel kapcsolatban, forduljon nyugodtan telefonos ügyfélszolgálatunkhoz!

Tartalomhoz tartozó címkék: purhab eltávolítása purhab oldószer