Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Lazúrok és lakkok

Rendezés:

Caparol az időtálló védelemért

A Caparol Németországban piacvezető az építőipari bevonatok terén. Kövesse a csíkos elefántot, a Caparol jól ismert logóját, az épületetek szépségének és értékének megőrzéséhez.

Mit kínál a Caparol?

A Caparol a termékek hihetetlenül széles skáláját kínálja, csúcsminőségben. Festékek, lakkok, lazúrok és vakolatok bel- és kültérre, továbbá hőszigetelő és akusztikai rendszerek, épületvédelmi bevonatok, padlóbevonatok, korrózió gátló anyagok és betonbevonat- rendszerek állnak rendelkezésére.

Caparol lazúrok és lakkok

A Caparol lazúr termékek ideális választást jelentenek a fa felületeink védelméhez és szebbé tételéhez. Áruházunkban a Capawood termékcsaládot kínáljuk. Tökéletes védelmet nyújt az időjárás ártalami ellen, ha fabútorait  Capawood Performance vékonylazúrrral kezeli. Rendelkezik a Caparol által egyedileg használt, Hydro-Pearl effect vízlepergető felülettel, ami nem hagyja, hogy a vízcseppek beszívódjanak a fa szerkezetébe. A Capawood Protect Plus csúcsminőségű vastaglazúr, amelynek segítségével évekre bebiztosítja a kezelni kívánt fa védelmét. Bár a Protect Plus egy vastaglazúr, speciális adalékoknak köszönhetően mégis lélegző anyagról beszélünk.

Engedi lélegezni a fát, de ugyanakkor magas UV védelemmel és gombásodás elleni filmréteggel vonja be. Kínálatunk igen népszerű terméke a Capawood Oil faimpregnáló olaj, amely a természetesség jegyében ápolja és védi a kültéri faelemek szépségét. Előnye, a magasfokú ápolás és védelem, a fa természetes szépségének hangsúlyozása. Hátránya, hogy a védőmunkálatot évente el kell végezni. A Caparol termékekben nem fog csalódni, a csíkos elefánt Magyarországon 25 éve a minőség szinonímája.